2015. április 28., kedd

Hogyan swingerezzünk?

Ha hiszitek, ha nem, még nekünk is van hová fejlődni, tanulni. 
Bár egyedül (szóló lányként), barátnőkkel, társasággal és alkalmi partnerekkel (nem is jó szó, inkább időszakos szexpartnerekkel) is kluboztam már, ez mégsem volt elég ahhoz, hogy PÁR-ként sikerrel swingerezzünk.

Gyakorlatilag sokáig tartott, mire azt mondtam, "nem megy együtt, én ezt nem csinálom veled, mert nem jó". És teszem hozzá, külön sem működött... Egymással megosztani egy ilyen élményt, nem szóban, utólag kell! :D Sőt, valahogy az utólagos elmesélés nekem "indiszkrét". A saját dolgaimat vállalhatom, de a partneremét miért mesélném másnak? Felvennél egy swinger estét és megmutatnád? Ugye, hogy nem... Mert nem az a lényege.

Szóval eljutottunk oda, hogy az eddig bevált egyéni stílus, tapasztalat nem működött. Egyikünké sem! Egymás nélkül swingerezni sem volt az igazi, tehát VÁLTOZTATNI kellett. 
Új dolgok a swingerben, amikor már ezerszer csináltam? És mégis min kéne változtatni, mi az, amiért nem megy? Nem egyszserű, nem megy szemrehányások, felhánytorgatások és veszekedés nélkül? Nem megy... 

Most ott tartunk, hogy az új "hozzáállásunkat" tesztelgetjük. Megerőszakoljuk magunkat és az egyébként utált dohányzó társalgó részeken ismerkedést, beszélgetést kezdeményezünk. (nem a beszélgetés az erőszak, hanem a dohányfüst elviselése) 
Beletörődtünk, hogy ha szexelni kezdünk, ezren teszik ezt láttunkra, mellettünk, de NEM SZÁLLNAK BE. Meg sem próbálják. Hogy miért? Külső szemlélő szerint túlságosan az látszik, hogy egymással, egymásért vagyunk ott. Holott... De hát, mindenki másként látja kívülről, mint aki benne van.

Én lazulok és kevésbé finnyásan választok partnert. (haha) A Kedves meg elhiszi, hogy nem kellemetlen, ha valakivel kezdeményezzünk (ismerkedést) és mégis visszalépünk a folytatástól. NEM győzöm hangsúlyozni, hogy SEMMI NEM KÖTELEZŐ! Az ismerkedési szándék még nem elkötelezettség. Ha néhány szó után eldől, nem ugyan azért vagyunk ott, nem passzolunk temperamentumban, személyiségben, akkor elköszönünk. 

A legfőbb, továbbra is azt mondom, a NYITOTTSÁG! Hiába megyünk "PÁROKÉRT" ha épp belevaló szóló pasik adottak aznap estére.

És a hozott anyagról is változott kissé a véleményem! Bár az garancia a jó szexre, ha van velem/velünk ismerős partner, ez egyben be is zárhatja a kört. Kockáztatunk, és abból hozzuk ki a legöbbet, amit az adott nap és hely kínál.








3 megjegyzés:

  1. Gyertek május elsején (füstmentes péntek) a Tik-Tak-ba :-)

    A "hozott anyagról" volt hasonló tapasztalatunk, az egyik alkalommal annyira rám volt indulva a feleségem, hogy más oda se mert jönni hozzánk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a sz... megette a választ. :(
      Szóval hat óra autózás és 500km (oda-vissza) kicsit sok egy otthoni klubozásért. :(
      Legtöbbször itt van elfoglaltságunk hétvégén is, így itt próbálunk klubozni. Itt meg még eztán szigorítják a dohányzásra vonatkozó rendelkezéseket. De valószínűtlen, hogy a "privát" bulikat ez befolyásolná bárhol is.

      A feleséged klassz csaj lehet :D

      Törlés
    2. Aha, így már értem.

      A feleségem tényleg klassz csaj, azért vettem el :-)

      Törlés